Platform Ensiklopedia Dunia  > kategori  >  Ensiklopedia peralatan mesin dan industri   

SonbothaiJembatan naik hidraulik tetapKecacatannya adalah penuaan sederhana

masa pelepasan: 2023-12-09 18:14:05

Jembatan pengangkutan adalah peranti pengangkutan yang digunakan antara forklift dan trak untuk memudahkan muatan dan muatan barang. Muatan dinamik ekstra besar: T, Muatan statik ekstra besar: T, Lebar ekstra besar: M, Panjang ekstra besar: M. Terdapat banyak klasifikasi, biasanya dibahagi menjadi jambatan naik bimbit dan jambatan naik tetap. Jeneral: Ban kuat dengan panjang M dan lebar M.Reason: The return valve is not closed.Sonbothai,Sebenarnya, banyak kali orang boleh jumpa selepas menjalankan jambatan naik selama beberapa masa, ia mudah untuk mempunyai masalah motor yang serius. Pada masa ini, semua orang juga mesti mahu tahu apa yang sedang berlaku dan bagaimana untuk melakukannya secara efektif? Sebenarnya, selepas membaca perkenalan dalam artikel berikut, saya mempunyai idea jelas bagaimana untuk melakukannya.Jembatan naik bimbit hanya memerlukan satu orang untuk beroperasi, tanpa perlukan bekalan kuasa, dan boleh mencapai muatan dan muatan cepat barang. Jembatan pengangkutan bergerak digunakan secara luas dalam platform kargo dan laman muatan dan muatan bergerak tanpa muatan dan muatan peralatan, dan adalah peralatan bantuan untuk muatan dan muatan kargo bersama dengan forklift.Sotkamo,SonbothaiJembatan pengangkutan bekas,Tighten the manual valve to close it.Pada masa ini, penggunaan jembatan naik bimbit telah meningkatkan efisiensi kerja secara efektif. Dengan hanya satu orang yang berfungsi, tetapi juga membawa efisiensi kerja yang lebih tinggi dan keuntungan ekonomi untuk kilang-kilang ini.Bahan yang digunakan untuk jambatan papan adalah: gelang utama dibuat dari paip besi bentuk istimewa.


SonbothaiJembatan naik hidraulik tetapKecacatannya adalah penuaan sederhanaUntuk memastikan jambatan penerbangan hidraulik dalam keadaan baik, ia perlu diperiksa secara awal sebelum digunakan, terutama termasuk sama ada butang-butang berkesan; Sama ada tali kuasa dan soket masih selamat; Sama ada saluran paip minyak masih selamat; Kestabilan kereta pengawal; Keketatan bolt pada setiap titik persimpangan; Kualiti penampilan tak ada. Tetapi apabila kuasa diaktifkan dan cahaya indikator diaktifkan, tekan butang atas, motor putar tetapi jadual angkat tidak naik. Ini mungkin disebabkan sambungan terbalik bekalan kuasa tiga fasa dan pembalikan motor. Hanya bekalan kuasa perlu diperbaiki, jadi ia bukan masalah besar.Ada tiga papan bergerak di kedua-dua sisi papan penyesuaian, yang dapat mengelakkan risiko untuk menghancurkan jari kaki anda apabila papan penyesuaian turun, memastikan keselamatan.Jembatan naik ton secara efektif mencapai pemuatan dan pembuatan cepat barang,Sistem elektrik jambatan pengangkutan dipenuhi dengan indikasi kesalahan untuk perlindungan bawah kabel dengan papan perlindungan kaki anti tekanan di platform.Bahan jadual: Jadual dibuat dari mata anti slip mm.Sebagai peralatan pengangkutan bantuan yang sangat penting dalam peralatan logistik gudang, jambatan pengangkutan tidak hanya boleh dengan cepat mengangkut barang langsung dari platform dan keluar forklift ke dalam kereta, tetapi juga menetapkan jambatan antara platform kargo dan kereta untuk memenuhi pengangkutan dan muatan dan lepaskan barang. Kerana penghantaran sering, penggunaan sering, dan tekanan muatan tinggi barang di pelabuhan penghantaran, ia tidak dapat dihindari untuk mengadakan tekanan tertentu pada jambatan pengangkutan. Masalah ini telah berlaku untuk masa yang lama, tetapi jambatan naik bimbit mempunyai frekuensi penggunaan yang lebih rendah daripada jambatan naik tetap, dengan tonasi muatan yang kurang, jadi ia boleh digunakan untuk masa yang lama,SonbothaiPembelian jambatan naik tetap,SonbothaiPlat besi jambatan naik, membuat ia sukar untuk menyebabkan masalah.


SonbothaiJembatan naik hidraulik tetapKecacatannya adalah penuaan sederhanaBlok brek peralatan.Harga yang boleh diterima,Selepas kerja jembatan naik selesai, semua bahagian patut dicuci dan dibersihkan. Bila tidak berfungsi, bangku kerja patut turun ke kedudukan rendah.Sebagai bahagian penting pembuatan dan pembuatan gudang, jambatan pembuatan hidraulik bermain peran yang sangat penting dalam keseluruhan proses pembuatan dan pembuatan gudang. Seterusnya mari kita bercakap tentang peran jambatan naik hidraulik dalam pengangkutan kargo. Mekanisasi produk, perlahan siklus operasi kargo, dan peningkatan terus-menerus dalam muatan kargo dan volum lepaskan. Jembatan penerbangan hidraulik tetap berkhidmat sebagai jembatan antara garpu dan kereta. Selain itu, dalam produksi jambatan boarding hidraulik, proses produksi yang lebih baik diperlukan. Kerana produk-produk seperti ini memerlukan sedikit bahan untuk mencapai kapasitas pembawa muatan yang lebih tinggi, ia adalah semulajadi mempunyai proses produksi yang lebih baik untuk mencapai kapasitas pembawa muatan yang lebih baik. Namun, beberapa penghasil mungkin tidak telah membuat peningkatan yang signifikan pada peralatan penyeludupan mereka dan mungkin tidak mempunyai keuntungan teknologi yang sepadan, yang menyebabkan penurunan semulajadi kualiti produk. Oleh itu, peningkatan kualiti produk bergantung pada kekuatan pembuat. If the strength cannot be achieved it is naturally difficult to have good qualities.Penggunaan khusus jambatan naik bimbit. Pembuat jambatan pengangkutan profesional dengan harga tinggi, penyelesaian di lokasi, dan operasi jujur!Sonbothai,Muat: - ton.After the vehicle is in place release the return valve, lower the shaft, and smoothly install the lip on the rear of the vehicle. Rantai paksi ditetapkan pada kenderaan. Pada titik ini, yang membuat pergerakan jambatan naik sangat selesa; Cerita utama mengadopsi standar negara kuasa tinggi # besi, dengan kualiti yang stabil dan boleh dipercayai; Panjang lanjutan platform atas menyediakan ruang yang cukup untuk menyesuaikan sudut muatan dan muatan semasa operasi forklift untuk mencegah penyelamatan cerun dan memastikan operasi yang lebih selamat; Mengadopsi kaki sokongan tonasi besar dan dua kaki sokongan bantuan, dengan kapasitas sokongan kuat dan paksi stabil dan kekal; Paksi depan mengadopsi rancangan terintegrasi; Dek jambatan disediakan dengan mata anti slip, yang mempunyai fungsi anti slip yang baik; The axle design has a compact and sturdy structure to prevent axle deformation after dynamic loads;


Senarai lampiran


0

Isi entri hanya untuk rujukan. Sekiranya anda ingin menyelesaikan masalah tertentu (terutama dalam bidang undang-undang, perubatan, dll.), Sebaiknya anda berunding dengan profesional di bidang yang berkaitan.

Sekiranya anda fikir entri ini perlu diperbaiki, sila mengedit

Sebelumnya BarryPembekal paip GalvanizedPemeriksaan dimensi    Seterusnya Padovabeg kain kecilCara mengurangkan kegagalan

Sinonim

Tiada sinonim