Platform Ensiklopedia Dunia  > kategori  >  Ensiklopedia Metalurgi dan Mineral   

blok edHarga baru

masa pelepasan: 2024-03-02 16:08:51

  Spesifikasi untuk blok beton terbang autoklaved Scope Piawai ini menentukan klasifikasi produk, keperluan teknikal,blok ed, kaedah ujian, peraturan pemeriksaan, arahan kualiti produk, tumpukan dan pengangkutan blok beton terbang autoklaved.  blok diklasifikasikan mengikut kekuatan pemampatan dan densiti volumetrik mereka.,  Apabila membangun batu bata terbang, diperlukan kekuatan mortar mesti memenuhi keperluan desain.  Jika unit pembeli memerlukan spesifikasi lain, mereka boleh berunding dengan kilang produksi untuk menentukan.Reykjavik, kandungan kelembapan, - dan penyorban air dari beton udarat - Ciri-ciri mekanikal beton udarat - Kaedah ujian untuk pengeringan pengeringan beton udarat - Kaedah ujian untuk resistensi beku o  Contoh menandakan: tahap kekuatan A, tahap ketepuan besar B, atasanbeton ted ( - Terminologi batu dan blok Klasifikasi produk Spesifikasi: Spesifikasi dan dimensi blok dipaparkan dalam Jadual


blok edHarga barus bahan-bahan mentah utama, dengan jumlah yang sesuai ejen penerbangan, pengatur, penytabilan gelembung ditambah, dan diproses melalui pengumpulan, menuangkan, berhenti statik, memotong dan penyembuhan uap tekanan tinggi. Berat volum unit blok beton terbang autoklaved adalah satu pertiga daripada batu bata tanah liat, dan prestasi pengisihan ialah - kali lipat daripada batu bata tanah liat, prestasi pengisihan bunyi ialah dua kali lipat daripada batu bata tanah liat, prestasi ketidaksempurnaan lebih daripada dua kali lipat daripada batu bata tanah liat, dan prestasi perlawanan api ialah - kali lipat daripada batu beton yang dikuasai. Kekuatan masonry blok adalah kira-kira % daripada kekuatannya sendiri (% untuk batu batu merah).  Pasir silika dan penyelam adalah tanah ke dalam kering dengan air, kemudian kalci debu, gipsum, dan ejen foaming ditambah, bergerak, dan disuntik ke dalam bingkai mold  Piawai berikut mengandungi persediaan yang membentuk persediaan piawai ini dengan rujukan dalam piawai ini. Pada masa penerbitan piawai ini, semua versi yang dipaparkan adalah sah. Semua piawai akan diubah semula, dan semua pihak yang menggunakan piawai ini patut mengeksplorasi kemungkinan menggunakan versi terbaru piawai berikut.sarankan, keperluan teknikal, kaedah ujian, peraturan pemeriksaan, arahan kualiti produk, tumpukan, dan pengangkutan blok beton terbang autoklaved.  Tandakan produk blok: Tandakan dalam tertib nama produk (kod ACB), tahap kekuatan, tahap densiti bulk, saiz spesifikasi, gred produk,batu blok terbang, dan nombor piawai.


blok edHarga baru  Jika unit pembeli memerlukan spesifikasi lain, mereka boleh berunding dengan kilang produksi untuk menentukan.Kerja langsung,  blok diklasifikasikan mengikut kekuatan pemampatan dan densiti volumetrik mereka.  Keuntungan batu bata terbang: Konkrit digunakan sebagai bahan mentah utama untuk batu bata terbang, dan kemudian udara ditambah di dalam, yang tidak hanya  Piawai berikut mengandungi persediaan yang membentuk persediaan piawai ini dengan rujukan dalam piawai ini. Pada masa penerbitan piawai ini, semua versi yang dipaparkan adalah sah. Semua piawai akan diubah semula, dan semua pihak yang menggunakan piawai ini patut mengeksplorasi kemungkinan menggunakan versi terbaru piawai berikut.,  blok dibahagi ke tiga tahap berdasarkan penyezaan dimensi, kualiti penampilan, ketepatan volumetrik, dan kekuatan pemampatan: produk yang baik (A) produk kelas pertama (B), produk yang berkualiti (C).  Jika unit pembeli memerlukan spesifikasi lain mereka boleh berunding dengan kilang produksi untuk menentukan.  blok dibahagi ke tiga tahap berdasarkan penyezaan dimensi, kualiti penampilan,blok beton terbang terpotong, ketepatan volumetrik, dan kekuatan pemampatan: produk yang baik (A), produk kelas pertama (B)

Senarai lampiran


0

Isi entri hanya untuk rujukan. Sekiranya anda ingin menyelesaikan masalah tertentu (terutama dalam bidang undang-undang, perubatan, dll.), Sebaiknya anda berunding dengan profesional di bidang yang berkaitan.

label

Sinonim

Tiada sinonim