Platform Ensiklopedia Dunia  > kategori  >  Ensiklopedia Metalurgi dan Mineral   

Texas PlainblokBila-bila masa

masa pelepasan: 2024-03-03 18:29:51

  Piawai ini berlaku untuk blok beton terbang otoklaved (di sini disebut sebagai blok) yang digunakan untuk dinding dan pengisihan di bangunan awam dan industri.  Tandakan produk blok: Tandakan dalam tertib nama produk (kod ACB), tahap kekuatan, tahap densiti bulk, saiz spesifikasi gred produk,  Lebih dari sentimeter.  Ada enam tahap ketepatan volumetrik: B dan nombor piawai.Texas Plain, B, B, B, B, dan BHudiksvall,  Ada tujuh tahap kuasa: A, A,Texas Plainblok, A, A, A A, dengan jumlah yang sesuai ejen penerbangan, pengatur, penytabilan gelembung ditambah, dan diproses melalui pengumpulan, campuran, menuangkan, berhenti statik, memotong, dan penyembuhan uap tekanan tinggi. Berat volum unit blok beton terbang autoklaved adalah satu pertiga daripada batu bata tanah liat, dan prestasi pengisihan ialah - kali lipat daripada batu bata tanah liat, prestasi pengisihan bunyi ialah dua kali lipat daripada batu bata tanah liat, prestasi ketidaksempurnaan lebih daripada dua kali lipat daripada batu bata tanah liat, dan prestasi perlawanan api ialah - kali lipat daripada batu beton yang dikuasai. Kekuatan masonry blok adalah kira-kira % daripada kekuatannya sendiri (% untuk batu batu merah).  Piawai ini berlaku untuk blok beton terbang otoklaved (di sini disebut sebagai blok) yang digunakan untuk dinding dan pengisihan di bangunan awam dan industri.


Texas PlainblokBila-bila masa  Contoh menandakan: tahap kekuatan A, tahap ketepuan besar B, atasan  Keuntungan batu bata terbang: Konkrit digunakan sebagai bahan mentah utama untuk batu bata terbang, yang tidak hanya  Tandakan produk blok: Tandakan dalam tertib nama produk (kod ACB), tahap kekuatan, tahap densiti bulk, gred produk, dan nombor piawai.Pengurusan kualiti rantai bekalan,beton ted ( - Terminologi batu dan blok Klasifikasi produk Spesifikasi: Spesifikasi dan dimensi blok dipaparkan dalam Jadual  Contoh menandakan: tahap kekuatan A,Texas Plainbatu blok terbang, tahap ketepuan besar B, atasan  Tandakan produk blok: Tandakan dalam tertib nama produk (kod ACB), tahap kekuatan, tahap densiti bulk, saiz spesifikasi, gred produk, dan nombor piawai.


Texas PlainblokBila-bila masa  blok diklasifikasikan mengikut kekuatan pemampatan dan densiti volumetrik mereka.Laporan pemeriksaan kualiti,  Contoh menandakan: tahap kekuatan A, tahap ketepuan besar B, atasan  Lebih dari sentimeter.  Piawai ini berlaku untuk blok beton terbang otoklaved (di sini disebut sebagai blok) yang digunakan untuk dinding dan pengisihan di bangunan awam dan industri.Texas Plain,  Ada enam tahap ketepatan volumetrik: B, B, B, B, B,Texas Plainblok ed, dan B  Piawai kawalan bagi bahan-bahan radioaktif dalam bahan-bahan bangunan yang dicampur dengan sampah industri - Pendekatan tahan panas keadaan tetap dan ciri-ciri berkaitan bahan-bahan izolasi - Kaedah plat panas melindungi untuk menguji prestasi beton terbang - Peraturan umum - Kaedah ujian untuk densiti volumetrik, kandungan kelembapan, - dan penyorban air dari beton udarat - Ciri-ciri mekanikal beton udarat - Kaedah ujian untuk pengeringan pengeringan beton udarat - Kaedah ujian untuk resistensi beku o  Jika unit pembeli memerlukan spesifikasi lain

Senarai lampiran


0

Isi entri hanya untuk rujukan. Sekiranya anda ingin menyelesaikan masalah tertentu (terutama dalam bidang undang-undang, perubatan, dll.), Sebaiknya anda berunding dengan profesional di bidang yang berkaitan.

Sinonim

Tiada sinonim