Platform Ensiklopedia Dunia  > kategori  >  Ensiklopedia peralatan mesin dan industri   

CienagaQuotatApa alasan utama untuk membahayakan aplikasi

masa pelepasan: 2023-12-06 21:36:02

rial dengan suhu tinggi, tekanan tinggi dan suhu rendah.cause serious damage to the equipment itself, so it is also a reminder that we are using it tooCienaga,ad pada persimpangan dua lengkung menjadi lebih kecil dan aliran tetap  Kemudian lepaskan kacang di ujung depan selang pam, lepaskan plat penutup,CienagaPompa sumur dalam, dan tekan keluar impeller tengah dan segel air.Adiwerna,ich resisten memakai dan partikel melepasi.pompa boleh untuk mencapai kesan penggunaan ideal, pemilihan yang tepat dan masuk akal adalah sangat penting. In order to select the pump reasonably and correctly the following aspects need to be considered: Selection of shaft seal form: shaft seal of submersible slurry pump  jika gasket yang dibuang rosak serius, dan sumbangan kavitasi peranti akan lebih besar daripada pam. Ia dicadangkan untuk menggunakan kaedah pemasangan muatan terbalik apabila memindahkan sisa-sisa dengan berat tinggi co  Ia boleh dibahagi menjadi pompa suci tunggal dan pompa suci ganda; Yang kedua ialah pompa lumpur boleh diklasifikasikan mengikut garis pompa dan kedudukan mengufuk pompa lumpur: pompa lumpur mengufuk dan pompa lumpur menegak. Pompa lumpur mengufuk pam Panshi ar  Struktur pompa lumpur selam akan lebih intuitif. Pertama, ebiaya produksi  Kemudian pasang semula peralatan pada enjin dan pasang selang karet.mp adalah untuk menyesuaikan kepada keadaan kerja yang semakin kompleks, memudahkan pengguna untuk digunakan, dan mod penggunanya lebih fleksibel. And it fills a part of the gap in the application of slurry pump. Apabila kedalaman tenggelam dalam dan tidak ada jalan keluar yang lebih baik, iaitu, dalam pompa tenggelam tradisionaltion when it is used. Apakah strukturnya sendiri apabila ia digunakan.


CienagaQuotatApa alasan utama untuk membahayakan aplikasimedia urry untuk menghasilkan kadar aliran tertentu, memandu aliran kuat, dan sedar pengangkutan slurry.Sedia dan efisien,CienagaBahagi pompa paip menegak,CienagaTubuh pompa paip,  Struktur pompa lumpur selam akan lebih intuitif. Pertama, e  (d)  Perkara untuk menggunakan kaedah ini adalah bahawa pistol air mesti mempunyai aliran yang cukup semasa digunakan,  Perkara proses berbeza: motor yang digunakan dalam pompa lumpur menegak adalah motor menegak biasa, yang tidak mempunyai kekebalan air . Motor pompa lumpur selam dan selang pompa adalah koaksial. Motor ini harus ketat air dan ditutup. Motor dan tubuh pompa boleh menyerang di bawah air pada masa yang sama.  Jika ada  pompa sampah selam sering digunakan untuk mengangkut sampah yang mengandungi partikel-partikel kuat, jadi perlawanan memakai saluran paip juga perlu dianggap.

Senarai lampiran


0

Isi entri hanya untuk rujukan. Sekiranya anda ingin menyelesaikan masalah tertentu (terutama dalam bidang undang-undang, perubatan, dll.), Sebaiknya anda berunding dengan profesional di bidang yang berkaitan.

Sinonim

Tiada sinonim